Кадър: Канал 3  В Народното събрание току що Корнелия Нинова

...
Кадър: Канал 3  В Народното събрание току що Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Нинова зададе кошмарни въпроси на Цветанов за Борисов. Той...

Кадър: Канал 3
 

В Народното събрание одеве Корнелия Нинова притисна с неуместни въпроси Цветан Цветанов. 

„ Г-н Цветанов, в името на европейското развиване на България, на което всички държим, подкрепяте ли политиката на държавното управление на Бойко Борисов, посредством която се издават подправени документи за европейско поданство и се нанася удар по европейската сигурност.

И какво ще извършите като член на УС на Европол, с цел да информирате европейските страни за пробива в европейската сигурност, който позволява държавното управление на Бойко Борисов и вицепремиер и ръководител на една от партиите в обединението, който носи отговорност за този бранш, в името на бъдещото европейско развиване на България ”, попита Нинова.

Последва следния отговор на Цветанов: „ Г-жо Нинова, силата на днешното ръководство, е че има политическата воля е да се бори против корупцията и всяко едно събитие, което уронва престижа на институцията. Но силата на всяка една политическа партия е да се разграничи от народните представители, против които има повдигнати обвинявания за финансови злоупотреби и против техни родственици за рекет и изнудване, които доколкото знам, се търсят от Европол и с Интернет бюлетина. Когато има политическа воля, най-вече са офанзивите. Ни ние знаем по какъв начин митничарът Фози бе защитаван от вас и парламентарната ви група за контрабанда с цигари. Когато обаче службите работеха интензивно, той бе наказан и в този момент е в пандиза. ”

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР